04-02-2013

При Ківерцівській ЦРБ для дорослих спільно з Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ківерцівського району   був започаткований художньо-мистецький клуб “Зустрічі без прощань”, для підопічних терцентру та активних користувачів бібліотеки.

Шукаючи відраду для душі, в клуб об’єдналися жінки, закохані в літературне слово, українську пісню, народну кухню,  квітникарство,огородництво. Активно спілкуючись, вони творитимуть для себе і довкола себе простір взаєморозуміння, взаємопідтримки та доброзичливості.

23.01.2013 р. відбулося чергове засідання за круглим столом “Ласкаво просимо, любі гості”, де зустрілися активісти клубу Бончик Л. В., Боярчук Л. І., Бакун А. С., Обдар Г. М., Люпа М. О., Зарицька С. В., Антонюк О. С., Семенюк Н. Ф., Ставська С. А. та ін., що беруть активну участь у суспільно-політичному житті, обміну інформацією, розширення знань про все  з метою спілкування.

Розпочали дійство дід та баба, які гумористично закликали присутніх до оселі на гостину.  Темою заходу стали традиції прийому гостей у різних країнах світу. Наші учасники з захватом розповідали  про традиції  прийому гостей у своїх родинах. А запрошена до нас циганочка, привітала гостей танцем і розповіла про традиції свого народу.

Під час заходу члени клубу приймали активну участь у різноманітних конкурсах та іграх,  давали відповіді на різні питання.

А, яка ж гостина без пісні? На завершення зустрічі присутні мали можливість виконати карооке та поспівати колядки.