26-06-2012

Сьогодні тенденції розвитку бібліотечно-інформаційних технологій та й діяльність бібліотеки в цілому неможливо представити без застосування сучасних ІТ технологій, котрі полегшують щоденну бібліотечну роботу, а також дозволяють проводити цікаві зустрічі та спілкування на відстані без потреби долати сотні чи тисячі кілометрів. Ківерцівська центральна районна бібліотека для дорослих, завдяки програмі “Бібліоміст”,  почала практикувати нову форму роботу – skype-зустрічі. Цього разу за ініціативи працівників ЦРБ зустріч було проведено з колегами-бібліотекарями Чортківської районної централізованої бібліотечної системи.

Після традиційного знайомства, колеги мали змогу зупинитися на виробничих питаннях: поповнення книжкових фондів, нові форми роботи з юнацтвом, фінансування бібліотек, програми в галузі культури, участь в конкурсах, платні послуги та списання літератури.

Кожна сторона отримала вичерпні відповіді на поставлені питання.

 Зустріч пройшла в професійно-діловій дискусії та невимушеній обстановці. Учасникам було цікаво обмінятися досвідом та секретами своєї роботи, і просто послухати своїх колег.

По обидва боки віртуального мосту учасники skype-зустрічі чудово та з користю провели час. Ми надіємось, що надалі наші дружні зв’язки тільки міцнішатимуть.