01-06-2020

До уваги учнівської та студентської молоді району!!!

Центральна бібліотека Ківерцівської районної Централізованої бібліотечної системи Волинської області оголошує конкурс творчих робіт на тему “Моя розповідь про СOVID-19 – власна історія”.

Метою Конкурсу є популяризація юнацького та дитячого мистецтва, розвиток їх творчого потенціалу. Заохочення дітей, молоді та їх батьків до теми майбутнього людства, збереження нашої планети. Підтримати та вшанувати медпрацівників та тих, хто перебуває на передовій лінії боротьби з СOVID-19.

Конкурс проводиться з 01 червня по 01 вересня 2020 р. У Конкурсі беруть участь діти віком від 12 до 17 років та студентська молодь.

До участі у Конкурсі приймаються власні прозові, гумористичні розповіді та відео сюжети про СOVID-19. Роботи виконуються українською мовою та повинні відповідати меті та завданням Конкурсу.

Роботи надсилаються на електронну адресу бібліотеки (kivertsi.biblioteka@gmail.com) з поміткою “На конкурс”. Відео ролики завантажуються на відеохостинг YouTube. В листі потрібно вказати інформацію про автора: прізвище, ім’я, вік, домашню адресу та телефон. Якщо на конкурс надається відео сюжет – потрібно також вказати URL-посилання на нього.

Прийом робіт на Конкурс завершується 01 вересня 2020 р. о 17:00. Підбиття підсумків та визначення переможців відбудеться 10 вересня 2020 р. у читальному залі Ківерцівської районної бібліотеки.