14-06-2019

Тату, татусю, таточку... Скільки ніжності й теплоти в цих словах. А чи завжди ми знаходимо час, щоб сказати татусеві, як ми його любимо, як він нам потрібен, що він для нас означає?

У третю неділю червня у багатьох країнах світу відзначають День батька.

13 червня районна бібліотека для дорослих та Служба у справах дітей Ківерцівської РДА провела зустріч, приурочену Дню батька. На зустріч запрошені голова Ківерцівської районної ради Гурський О. Г., радник голови Юрчук В. М., заступник голови Ківерцівської міської ради Поліщук О. В., начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Розум В. А., лікар-педіатр КП "КРЦПМСД" Гуцуляк Н. М., керівники гуртків Центру позашкільної освіти Дудко М., Дубова О., Яковлюк І. Ф. житель м. Ківерці, який сам виховав шість дітей, в/о директора центру зайнятості Кузьмова Т. А.

Директор ЦБС Любов Михальчук у вітальному слові зазначила, що районна книгозбірня вже п’ять років поспіль організовує зустрічі з батьками, які виховують дітей самостійно. Адже волею долі залишилися дітки без маминої опіки.

Начальник служби у справах дітей Ківерцівської РДА Наталія Скубій зазначила, що в районі проживають батьки, які виховують дітей самотужки. Служба опікується такими сім'ями. 

Ніна Гуцуляк розповіла про особливості розвитку дітей. На що потрібно звертати батькам увагу в першу чергу.

Валентина Розум поінформувала присутніх з питань оформлення субсидій та соціальних пільг, дала вичерпні відповіді на питання, які задавали батьки.

Для дітей працівники Центру позашкільної освіти провели майстер-класи.

У цей День ми приєднуємося до привітань і поздоровлень, що лунають на адресу татусів! Бажаємо їм терпіння, щоб вони радували і піклуватися про своїх дітей, любили їх!