05-07-2018

3 липня 2018 року на базі бібліотеки-філії села Звірів відбувся семінар бібліотечних працівників Ківерцівської ЦБС на тему “Проблеми читання молоді в період інформатизації суспільства”.

Відкриваючи семінарські заняття, директор Ківерцівської ЦБС Михальчук Л. І. зазначила, що молодь – це майбутнє нашої держави і від того, якою вона буде в своїх переконаннях, не мала роль і бібліотечних працівників.

Всіх присутніх привітав Звірівський сільський голова Панасевич С. С. та розповідав про роботу по зміцненню матеріальної бази бібліотек ввіреної йому сільської громади.

Бібліотекар бази проведення семінару Гаврилюк Л. М. ділилася досвідом роботи установи по обслуговуванню користувачів юнацького віку. У своєму виступі вона закцентувала увагу на тому чим сьогодні цікавиться молодь.

Змістовною та цікавою була консультація завідуючої методично-бібліографічним відділом обласної бібліотеки для юнацтва Корчинська З. Г. Вона поділилася досвідом роботи бібліотек міста Києва та роздумами про роль і місце бібліотек в житті об’єднаних територіальних громад.

Не менш цікавим для присутніх був показовий бенефіс читачки Лесі Гуменюк під назвою “Світ моїх захоплень”. Молода дівчина не лише багато читає, не дивлячись на професійну зайнятість і навчання, займається виготовленням виробів технікою кандамі (виставка виробів демонструвалася у залі), а усіх присутніх порадувала грою на бандурі та виконанням пісень українських композиторів.

В роботі семінару прийняла участь завідуюча сектором культури та туризму Ківерцівської РДА Слатініна Г. С.

Бібліотекарі ділилися напрацьованим досвідом роботи та залишали семінар з переконаннями, що нині як ніколи, потрібні нові підходи та шляхи до виконання намічених завдань.

     

*більше фото можна побачити на нашій сторінці у соціальній мережі Facebook