26-04-2018

Третій рік поспіль районна бібліотека проводить школу професійної майстерності на тему “Шляхи формування та ефективного використання інформаційних ресурсів бібліотек в роботі з користувачами” на базі бібліотеки-філії села Хорлупи. 25 квітня відбулося її чергове заняття.

Основним завданням школи є підвищення професійного рівня працівників та впровадження у практику роботи сільських бібліотек нових форм роботи із застосуванням інформаційних технологій.

Відкрила заняття методист Наталія Мілінчук, яка побажала всім плідної праці та ознайомила присутніх з програмою занять.

Пізнавальним була слайд-презентація про масові заходи, які були проведені бібліотекою-базою заняття, яку підготувала та презентувала бібліотекар Світлана Клінова.

Про об’єднання зусиль та ресурсів у підтримці дитячого читання говорила Любов Доридор, заступник директора ЦБС по роботі з дітьми.

Учасникам школи було цікаво почути інформацію про креативні форми реклами бібліотеки, яку підготувала бібліограф Ківерцівської РЦБС Ірина Вергун. Вона ж провела практичні заняття, де слухачі працювали над створенням буктрейлерів.

На завершення заняття перед учасниками школи виступив Хорлупівський сільський голова Олександр Протасюк. Він розповів присутнім про співпрацю бібліотеки з сільською радою та побажав усім вдячних читачів.