18-09-2017

15 вересня у читальному залі районною бібліотекою та Службою у справах дітей Ківерцівської РДА було проведено годину відвертої розмови “Тепло татусевих долонь”, присвячену Всенародному дню батька.

Начальник служби у справах дітей Ківерцівської РДА Скубій Н. П. запросила до розмови Тимощук Л. А., завідуючу родильно-гінекологічним відділенням Ківерцівської центральної районної лікарні та Тусюк О. А., начальника відділу соціального захисту населення, Мартинюк Л. Г., провідного фахівця центру зайнятості, Оришкевич І. В., психолога ЗОШ №4 м. Ківерці.

За круглим столом фахівці, разом з батьками, говорили про виховання дітей, обговорювали проблемні питання здоров’я, відпочинку, працевлаштування, соціальних виплат, а батьки ділилися своїми думками про роль сім’ї та батьківства у вихованні дітей.

Аматори районного будинку культури ім. М. Ковальова подарували вінок чарівних пісень, гості отримали в подарунок солодощі.

Для дітей, працівники бібліотеки та учениця 5 класу ЗОШ №1 м. Ківерці, вихованка ЦДЮТ Діана Козярчук провели майстер-клас з виготовлення ангелочків та патріотичних браслетів.