04-10-2016

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек в Ківерцівській центральній районній бібліотеці стало традицією влаштовувати різноманітні святкові акції і заходи.

В цьому році було організовано день відкритих дверей “Бібліотек@: сучасна, креативна, твоя!”.

Розпочали цей день фахівці бібліотеки з промоакції “Віват, бібліотеко!”, в ході якої на вулицях міста перехожих запрошували завітати до бібліотеки, розповідали їм про її послуги та можливості, роздавали різнокольорові повітряні кульки, флаєри, буклети, карендарі.

В цей день на екскурсію до книгозбірні під назвою “Ми вам розкажемо про себе” завітали учні 8-Б класу Ківерцівської ЗОШ №3 разом з класним керівником О. П. Кушніром. Гості ознайомилися з структурою відділів бібліотеки, правилами користування та можливостями задоволення запитів користувачів, переглянули книжкові виставки.

Для користувачів поважного віку, членів клубів “55+” та “Зустрічі без прощань”, було проведено ліричний “Вечір українського романсу”. В ході заходу були цікаві розповіді про історію написання романсів, звучали записи у виконанні відомих виконавців. Долучилися до проведення вечора працівники районного будинку культури імені М. П. Ковальова, які дарували гостям бібліотеки пісні та романси у власному виконанні.

В цей день відвідувачам бібліотеки було презентовано нові книжкові виставки на теми “До бібліотеки всією родиною” та “Ліки від нудьги”.

А ще в цей день проводилися акції “Поверни бібліотеці книгу” та “Подаруй книгу бібліотеці”.

Працівники Ківерцівської центральної районної бібліотеки протягом дня дарували приємні моменти користувачам та отримували вітання з нагоди професійного свята.

Однак двері нашої установи відкриті не тільки у Всеукраїнський день бібліотек.

Ми раді вітати користувачів щодня, адже бібліотека – це місце, де кожен може знайти свою територію мудрості, творчості і дозвілля.