16-08-2016

“Треба нахилитись, щоб з криниці води напитись”

Майже два роки знадобилося щоб районна бібліотека повністю звільнила приміщення музичної школи. Нагадаю читачам, що книгозбірня в 2014 році перейшла у нове реконструйоване приміщення, однак книжковий фонд не вдалося розмістити повністю в оновленому приміщенні.

Як у народі говорять “Для нашого Федота не страшна робота”, тому у 2015 році було виготовлено проект добудови господарської будівлі, яку благополучно вже завершено і всі книги, у кількості понад 20 тис. екземплярів, знайшли своє місце.

Хочеться подякувати всім небайдужим за підтримку і розуміння – керівникам району, депутатському корпусу районної ради, колегам, адже були і такі які говорили “Вам дали бюджетні кошти беріть і робіть”. Скільки довелося вивезти сміття, зробити благоустрій території не для себе, а в першу чергу для громади, щоб бібліотека стала дійсно культурно-дозвіллевим  центром міста та району. А районка наша писала: “…Така затребувана, ділова й партійна” скрізь і стільки років – лише тут тебе бракує – тож слідкуй відповідальніше за своєю роботою.

Щоб хто не говорив, не писав, а ріднити людей з книгою, відкривати їм красу і силу слова в гарній атмосфері, в гарних умовах, – що може бути достойнішим. Свою роботу демонструємо у світлинах.