23-06-2015

З найдавніших часів наші пращури уміли давати раду різним недугам. За допомогою люди зверталися до цілителів – волхвів, знахарів, лічців, травників, костоправів та ін. Свої знання і секрети цілителі передавали із покоління в покоління.

Сьогодні потрібно мати інформацію про будь-який метод лікування і розуміти, що саме необхідно змінити у своєму способі життя для оздоровлення. З цієї нагоди, 23 червня в читальному залі районної бібліотеки відбулася презентація професійного портфоліо “Людина цікавої професії” з біоенерготерапевтом Гаць Тетяною Іванівною. Тетяна Іванівна не тільки лікує, вона пише вірші, вишиває бісером.

Гостя поділилася з присутніми народними рецептами лікування різних недуг, що є досить актуально на даний час, адже у багатьох людей є алергія на той чи інший складник традиційного препарату, або ж на препарат загалом, і при використанні це може викликати серйозні ускладнення навіть від незначного захворювання.

На завершення зустрічі присутні ознайомилися з книжковою виставкою “Дванадцять місяців здоров’я”, яку оформили бібліотекарі.