22-06-2015

Податкова реформа, розпочалася в кінці 2014 року, маючи ціль наповнення місцевих бюджетів, внесла суттєві корективи в систему оподаткування. Зміни податкового законодавства щодо умов сплати податку на нерухомість більшість фізичних осіб відчують наступного року.

Сьогодні бібліотеки займають провідне інформаційне місце. Саме тому 18 червня центральна районна бібліотека запросила до читального залу своїх користувачів, бібліотекарів, жителів міста на актуальну розмову "Податок на нерухоме майно. Порядок обчислення". Присутні цікавилися: яка ставка податку, які передбачені пільги, як громадянину дізнатися про нараховану суму податку, як діяти якщо змінився власник об’єкта оподаткування, хто сплачує податок за нерухомість та за що, якщо об’єкт майна перебуває у власності кількох осіб та інші.

Розібратися у цих питаннях допомогли: голова Ківерцівської районної ради Киричук А. С., працівники податкової служби Барабуха Р. А., Трофімюк Н. Й., юрист міської ради Радюк Л. О., провідний спеціаліст міської ради Савчук Л. С. Бібліотекарі підготували книжкову поличку "Податок на нерухоме майно".