08-06-2015

Сьогодні існує безліч видів енергії, які можуть бути задіяні для отримання теплової енергії, необхідної для опалення та гарячого водопостачання. Проте споживачу важко зорієнтуватися в морі інформації.

Йдучи до магазину, ми прагнемо придбати необхідні товари, а звернувшись до бібліотеки хочемо отримати інформацію. Сучасна бібліотека є інформаційним центром, тому повинна передбачати запити своїх користувачів.

Так, 4 червня, на подвір’ї та в приміщенні читального залу районної бібліотеки для дорослих відбувся День взаємної інформації "Вигідна альтернатива традиційному опаленню".

Перший заступник голови райдержадміністрації Таранчук Ю. В. представив виробників опалення: ППФ "Мека" - керамічні електронагрівальні панелі (м. Рівне), ПП "Тепло+" - теплоакумуляційні обігрівачі нового покоління (м. Рівне), ПП "Білюкс" - інфрачервоні обігрівачі (м. Харків), ПП "Екопрод" - паливні брикети (с. Суськ), майстер зі Старої Вижви – по виготовленню сонячних колекторів для нагрівання води та обігріву приміщення та представника теплопостачання ТЗОВ "ВОЛИНЬ - екотепло". На подвір’ї бібліотеки наші гості демонстрували принцип роботи своїх приладів.

Бібліотекарі оформили тематичну виставку "Вигідна альтернатива традиційному опаленню" та підготували вебліографічний список і пам’ятку споживачам "Споживаймо енергію по-європейськи".

Щиро дякуємо за підтримку та допомогу у проведенні заходу Ю. В. Таранчуку, заступнику голови РДА, підприємцям О. Рудинець та В. Маковецькому, а також В. Дужичу.