06-04-2015

2 березня 2015 року в Ківерцівській ЦРБ відбувся черговий методичний день для працівників Ківерцівської централізованої бібліотечної системи.

Про фінансовий стан бібліотечної галузі району інформувала підлеглих директор Ківерцівської РЦБС Михальчук Л. І.

Про запровадження електронної системи моніторингу мережі публічних бібліотек України та участь в обласному тренінгу працівників Ківерцівської ЦБС розповідав завідуючий сектором автоматизації Полійчук О. В. та демонстрував присутнім результати в бібліотек-філій ЦБС за 2014 рік в електронному варіанті.

Заступник директора по роботі з дітьми Доридор Л. В. зосередила увагу у своєму виступі на питаннях роботи з користувачами-дітьми у відповідності до сучасних вимог.

На закінчення методичного дня бібліотекарі відвідали районний краєзнавчий музей, де оглянули виставки Міндер Г. Д.

Наші працівники вже знайомі з творчим доробком майстрині, бо вона є постійною учасницею виставок народної творчості, які організовуються під час творчих звітів району. Але те розмаїття виробів, що представлено на виставці зараз вразило. Це картин-композиції, картини-мініатюри, ляльки-мотанки, жіночі прикраси, коренепластика. Всього не перелічити. Бібліотекарі з переглянули виставку, цікавилися технікою виготовлення окремих робіт і домовлялися про зустрічі іу своїх закладах з метою проведення майстер-класів.

Багато добрих слів прозвучало на адресу майстрині, а ще бажали їй нових творчих успіхів, натхнення у її подальшій творчості на благо рідного краю та України.