30-10-2013

Понад 10 років центральна районна бібліотека знаходиться в одному приміщенні з Ківерцівською дитячою музичною школою. Актовий зал, розташований в даному приміщенні, використовується спільно, як читальний та концертний одночасно, через що на сцені розташовані рояль та книжковий фонд.

У червні 2013 року здійснилась заповітна мрія колективу і читачів бібліотеки та учнів і педагогічного колективу дитячої музичної школи – сесією районної ради прийняте рішення про безоплатну передачу частини приміщення районної друкарні, загальною площею 217,7 м2, на баланс Центральної районної бібліотеки та виділення 108900 грн. на проведення ремонтно-будівельних робіт. Також до справи залучилися благодійники, зокрема, за рахунок обласного благодійного фонду “Волинська родина”, засновником якого є народний депутат України І. М. Єремеєв, у приміщенні було встановлено 9 вікон та 9 дверей. А нещодавно, будучи на прийомі громадян у Ківерцівському районі, Ігор Миронович особисто побував у виділеному для бібліотеки приміщенні та пообіцяв ще фінансову підтримку.

Очільники району щоденно відслідковують стан проведення робіт та фінансування. Не стоять осторонь і працівники бібліотеки, зокрема вони активно долучилися до розвантаження цегли, котру привезли на будівництво.

За весь час свого існування, центральна районна бібліотека вже не один раз змінювала місце прописки, але працівники установи надіються, що у новому приміщенні і їм і користувачам бібліотеки буде затишно та комфортно.